OM VINTAGEMARKED

EN INSPIRERENDE TUR TIL USA...

Det hele startede med en tur til USA, en inspirerende tur der var skyld i starten af Vintagemarked.dk. Efter Yazn havde været en tur til USA og opleve hvad USA egentligt havde at byde på, alt fra seværdigheder, livstilen og ikke mindst den Amerikanske tøjstil, herunder Amerikanernes brug af college/university sweatshirts, hoodies og t-shirt, var han meget inspireret og det satte gang i tankerne. 

Efter en længere fortælling om Yazns tur, blev Mia mindst lige så inspireret og de blev enige om, at det eneste rigtige at gøre, var at føre inspirationen videre til både den unge og ikke mindst ældre danske befolkning. Det resulterede i endnu en tur til USA, en række møder med leverandører hele verden rundt, en ide og en stor passion. 

Drømmen blev til virkelighed og nu i dag står Vintagemarked.dk stærkere end nogensinde før, med et veletableret team, en fantastiske kunde- og følgerbase, samt et konstant drive til at arbejde på at yde den bedste service, kvalitet, lave priser og ikke mindst tilbyde danskerne et bredt udvalg, af både originale vintageprodukter og Vintagemarked.dk's egen kollektion 'Vintagemarked Clothing'. 

Visonen er klar og vi er ikke i tvivl om, at vi hver dag arbejder imod at blive danskernes foretrukne vintageshop. 

Vi håber at du vil følge med på vores rejse og blive inspireret! #VMFAMILY

- TEAM VM