Konfirmation - Gaveguide

Vi har i forbindelse med dette års kommende konfirmationer, skræddersyet en gaveguide til dig som konfirmand / konfirmandinde. Vi har udvalgt vores ekslusive favoritter og samlet dem alle i én guide,

 

Gaveønsker under 300 kr. 

Globe Tote-bag - 179 kr.

I vores nyeste kollektion lancerede vi vores helt nye Globe Tote-bag. Vores tote-bag kommer i 100 % økologisk bomuld i høj kvalitet. I vores Globe serie lancerede vi to unikke colorways; Beige og grøn. To naturlige og klassiske farvekombinationer, der passer til alt. Vores tote-bags er rummelige og er dermed perfekte till skole, træning eller almindelig hverdagsbrug. 

Boston Box Fit tee - 249 kr. 

Vores populære Boston Box Fit tee kommer i klassisk design, der går til alle outfits. Denne t-shirt henter sin inspiration fra den amerikanske delstat “Boston”. Designet kombinerer det unikke ved vores vintage college styles og giver dig muligheden for, at fortælle en historie, ligesom vintage tøj gør. Vores box fit tee er produceret et tykt og heavy materiale, med en vægt på 240 g/m2, der giver t-shirten et flot og naturligt fit.  I vores Boston serie har vi udgivet 2 forskellige coloreways; Blue/Red og Green.

Record Shop Regular Fit tee - 249 kr.

Vores Record Shop tee er unisex og kommer i et heavy materiale produceret 100 % Økologisk bomuld. T-shirten er designet i en bottlegreen colorway med hvidt tryk på ryggen. Denne t-shirt er et must have til garderoben og kan benyttes ved alle sæsoner. En klassisk tee i høj kvalitet! 

Gaveønsker under 1.000 kr.

World Series Sweatshirt - 349 kr.

Vores World Series sweatshirt kommer i Navy med et unikt tryk på ryggen og vores ikoniske globus på venstre bryst. Sweatshirten ses i en Navy farve, der går til alle outfits. Denne sweatshirt er produceret i et blødt materiale, der giver et naturligt fit. Vi har ved denne sweatshirt taget det vigtigste element vi ser ved vintagetøj: unikhed. Med denne klassiske sweatshirt kan du tilføje et unikt element ved dit outfit.

San Diego Zip Up Hoodie - 395 kr. 

Vores populære San Diego Zip up hoodie er det perfekte gaveønske. Denne hoodie kommer i 3 klassiske colorways; Navy, Bottlegreen og sort. Hoodien henter sin inspiration fra den amerikanske by i Californien og fra vores college USA vintage styles. Vores San Diego hoodie er produceret med en lynlås, der giver dig muligheden for, at skabe dit helt eget udtryk! Du kan bruge hoodien åben henover en t-shirt eller lukket som en regular hoodie. 

Premium Globe Joggingsæt - 599 kr.

Vores premium Globe joggingsæt kommer i to matchende dele; Sweatshirt og Sweatpants. Dette joggingsæt er et must - have til din garderobe, da det kombinerer unikke deltajer med et klassisk design. Joggingsættet er produceret i et blødt materiale, der giver dig et komfortabelt fit. 

Vores joggingsæt kommer med vores unikke Globe print, der er trykket på begge dele. Du kan finde vores joggingsæt i fire forskellige farver; Grå, Hvid, Navy og Sort.  Kombiner vores joggingsæt som du vil og skab dit helt eget udtryk.